Ședință Foto Outdoor

Ședința foto outdoor este una dintre preferatele mele. Iubesc să fotografiez copii în studiou dar atunci când studioul se mută în aer liber, fotografiile parcă încep să prindă viață. Deoarece ei sunt mereu veseli, plini de viata si energie. Imi place sa îi surprind în starea lor naturală și să le pun in evidență personalitatea.

Imi doresc să vă surprind pe voi, așa cum sunteți, frumoși, plini de iubire si bucuroși de clipele petrecute alături de cei mai frumoși ani ai copiilor voștri. De aceea, această sesiune foto va fi una relaxantă, plină de voie bună, în care vom încerca să eliminăm tot tracul din fața pozei. Astfel, ședința foto de familie va reflecta imaginea familiei tale frumoase, emoțiile voastre, dar si activitățile care vă caracterizează.

Timpul trece atât de repede si copii cresc văzând cu ochii. O data cu trecerea anilor, pozele sunt singurele amintiri care ne rămân si ne readuc emoțiile si trăirile din trecut.

Programează-ți astăzi ședința foto outdoor. Abia aștept să ne auzim!

Despre mine

Pasiune. Efect. Fotografie

Sunt extrem de pasionată de ceea ce fac și sper că puteți vedea acest lucru din fotografiile mele. Sunt fotograf profesionist specializat în poze de familie, botez si maternitate. Captez momente naturale, dar rafinate într-un mod relaxat și elegant, căutând mereu lumina perfectă. Îmi place fotografia emoționantă, naturală și vreau să te simți ca și într-o poveste atunci când îți privești imaginile.

Ionela Coman