Ședință Foto Newborn

Ești obsedată de drăgălășenia copilului tău? Una dintre cele mai bune metode de a captura frumusețea bebelușului tău de-a lungul vieții este să te asiguri că il suprinzi în multe fotografii în primele săptămâni prețioase.

Mâinile și picioarele lor minuscule, năsucurile mici și multe zâmbete. Nu există un sentiment mai plăcut decât dragostea fața de copilul tău nou-nascut.

Ședința ta pentru nou-născut va fi atemporală și personalizată. Îți prezint toate acele mici detalii pe care vei dori să ți le amintești în anii următori. Bebelușul tău va fi în siguranță și va primi o mulțime de jucării pentru a-l ține ocupat, în timp ce îl ghidez prin diferite poziții pentru a-i capta cel mai bine personalitatea sa dulce.

Ne place să ne gândim la fotografii ca la un bilet de întoarcere la un moment care altfel ar fi dispărut, așa că hai să creăm o ședință foto personalizată, special pregătită pentru copilul tău, pe care o vei prețui de-a lungul anilor.

Programează-ți astăzi ședința foto newborn. Abia aștept să ne auzim!

Despre mine

Pasiune. Efect. Fotografie

Sunt extrem de pasionată de ceea ce fac și sper că puteți vedea acest lucru din fotografiile mele. Sunt fotograf profesionist specializat în poze de familie, botez si maternitate. Captez momente naturale, dar rafinate într-un mod relaxat și elegant, căutând mereu lumina perfectă. Îmi place fotografia emoționantă, naturală și vreau să te simți ca și într-o poveste atunci când îți privești imaginile.

Ionela Coman