Ședință Foto Maternitate

Numeri zilele până când puiuțul tău va fi binevenit în această lume? Capturarea acestui moment trecător în viața ta este plină de satisfacții în mai multe feluri.

Poate acesta este primul tău drum spre maternitate, sau s-ar putea să primești o nouă completare familiei tale deja frumoase. Capturarea momentelor emoționante ale bebelușului tău înainte de a veni pe această lume va crea amintiri care vor dura o viața, dar iți va aminti, de asemenea, de cât de frumoasă ai fost pe măsură ce bebele a crescut de-a lungul lunilor.

O sesiune de fotografie de maternitate unică, personalizată, este concepută pentru a scoate în evidență frumusețea naturală în fiecare mama care așteaptă să nască.

Haide să surprindem aceste momente pentru a-ți aminti pentru totdeauna de frumusețea sarcinii.

Programeaza-ți astăzi ședința foto de maternitate! Abia aștept sa discut cu tine.

Despre mine

Pasiune. Efect. Fotografie

Sunt extrem de pasionată de ceea ce fac și sper că puteți vedea acest lucru din fotografiile mele. Sunt fotograf profesionist specializat în poze de familie, botez si maternitate. Captez momente naturale, dar rafinate într-un mod relaxat și elegant, căutând mereu lumina perfectă. Îmi place fotografia emoționantă, naturală și vreau să te simți ca și într-o poveste atunci când îți privești imaginile.

Ionela Coman