Ședință Foto 6-12 Luni

Bebelușii trec prin atâtea schimbări în primul an incat iti este greu sa tii pasul! În primele luni, caracteristicile lor mici devin mai distincte, sunt capabili să țină capul sus, să interacționeze cu tine și să lumineze un mic zâmbet aici și acolo. Apoi urmează primii lor pași, folosindu-și mâinile și acele uimitoare sesiuni de ras. Sesiunile de fotografie 6 – 12 luni sunt concepute pentru a documenta aceste amintiri incredibile care sunt făcute în timpul uimitorului prim an!

Cu o varietate de tipuri de ședințe, îndrumări pentru garderobă și locația perfectă, amintirile tale sunt chiar după colț. Să trecem la planificare! Programează-ți astăzi apelul gratuit de consultare, abia aștept să ne auzim la telefon!

Despre mine

Pasiune. Efect. Fotografie

Sunt extrem de pasionată de ceea ce fac și sper că puteți vedea acest lucru din fotografiile mele. Sunt fotograf profesionist specializat în poze de familie, botez si maternitate. Captez momente naturale, dar rafinate într-un mod relaxat și elegant, căutând mereu lumina perfectă. Îmi place fotografia emoționantă, naturală și vreau să te simți ca și într-o poveste atunci când îți privești imaginile.

Ionela Coman