Ședință Foto 2+

Copilul tău crește văzând cu ochii, de aceeea este important sa imortalizezi cele mai frumoase amintiri pentru a le putea revedea peste ani.

Una dintre cele mai bune metode de a captura frumusețea copilului tău de-a lungul vieții este asigurându-te că îl vei surprinde în cele mai importante momente.

Ședința foto va fi una atemporală și personalizată.  Copilul tău se va simți minunat fiind înconjurat de jucării sau de decoruri de poveste, fapt pentru care ne dorim sa surprindem fericirea si naturalețea sa.

Ne place să ne gândim la fotografii ca la un bilet de întoarcere în trecut, așa că haideți să creăm o ședință personalizată, special pregătită pentru copilul tău, amintiri pe care le vei prețui de-a lungul anilor.

Programează-ți astăzi o ședință foto. Abia aștept să ne auzim!

Despre mine

Pasiune. Efect. Fotografie

Sunt extrem de pasionată de ceea ce fac și sper că puteți vedea acest lucru din fotografiile mele. Sunt fotograf profesionist specializat în poze de familie, botez si maternitate. Captez momente naturale, dar rafinate într-un mod relaxat și elegant, căutând mereu lumina perfectă. Îmi place fotografia emoționantă, naturală și vreau să te simți ca și într-o poveste atunci când îți privești imaginile.

Ionela Coman