Preturi

Cat costa o sedinta foto?

Nu stiti cat costa o sedinta foto in Constanta. Ati venit exact unde trebuie. Aici gasiti preturile pentru serviciile pe care le ofer. De la ultimele saptamani in burtica mamicii pana la adolescenta. Gasiti aici preturi pentru toate sedintele foto: Maternitate, Newborn, 6-12 Luni, 2+

Rezervarea datei și orei se va face de comun acord in funcție de disponibilitate, în urma discuției pe Facebook messenger sau telefonic. Înainte cu 1 – 2 zile de sedința foto vă rog să confirmați rezervarea, de preferat prin mesaj privat pe Facebook sau telefonic. Fotografiile editate profesional vor fi predate digital prin e-mail în termen de maxim 6 săptămâni. Nu ofer fotografii needitate/format RAW. Puteți achiziționa fotografii extra față de cele incluse în pachetul ales la prețul de 10 RON / fotografie editată.

Sedinta foto maternitate

Se recomandă ca ședința foto sa aibă loc în săptămânile 30-35 de sarcină. Programarea se face cu cel puțin 14 zile înainte.

Sedinta foto newborn

Ședința foto New-born are loc între 6 -14 zile de la naștere. Rezervarea se face din timpul sarcinii, urmând ca imediat dupa naștere să stabilim data exactă. În cazul ședințelor foto cu gemeni, se percepe o taxă suplimentară de 150 RON.

Sedinta foto 6-12 luni

În cazul ședințelor foto cu gemeni, se percepe o taxă suplimentară de 150 RON. Pachetul mini NU include fotografii cu familia. Pachetul 1, 2 , 3 si Smash the cake include fotografii cu familia. La Pachetul 3 si Smash the cake, pentru rezervare este necesară achitarea unui avans de 150 RON, care reprezintă contravaloarea tortului ce va fi comandat de către studio de la Răsfățul Bunicii. La momentul achitării avansului specificați dacă bebelușul este alergic la gluten sau proteină din lapte.

Sedinta foto 2 +

Peste vârsta de 3 ani studioul nu asigură ținuta copiilor.

Sedinta foto outdoor

Sesiunile Outdoor se realizează în funcție de sezon în jurul orei la care apune soarele. La ședințele outdoor vă puteți aduce animale de companie. Sesiunile Outdoor se pot face in locații la alegerea clientului in raza Județuilui Constanta la o distantă de maxim 40 Km.